FAQ

Op deze pagina vind je de meest gestelde vragen over onze competitie. Mocht je een vraag missen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Hoe hoog is de contributie?

De contributie is voor seizoen 2019/2020 vastgesteld per team op 800 euro.

Op welke dagen wordt er gespeeld?

De competitie zal worden afgewerkt op maandag- en vrijdagavond. In uitzonderlijke gevallen kan er afgeweken worden van deze 2 dagen.

Waar worden de wedstrijden gespeeld?

De wedstrijden zullen worden gespeeld in de door ons geselecteerde sporthallen in Arnhem, Nijmegen en directe omgeving.

Moeten de teams zelf voor scheidsrechters zorgen?

Nee. Wij zullen ervoor zorgen dat er elke wedstrijd een scheidsrechter staat die de wedstrijd in goede banen zal leiden. Wij zullen in de planning rekening houden met het niveau en hier een geschikte scheidsrechter voor selecteren. Mocht er geen scheidsrechter beschikbaar zijn, in het geval van overmacht o.i.d., dan zal er naar een passende oplossing gezocht worden door de competitieleider.

Kan ons team de naam van de sponsor dragen?

Dat kan zeker! Iedere vereniging bij de ANZVB is vrij om hun naam te kiezen, en elk team binnen deze vereniging mag een eigen sponsornaam dragen.

Zijn de leden verzekerd?

Absoluut. De ANZVB regelt een aanvullende sport-ongevallen verzekering. In het geval van een opgelopen kwetsuur tijdens het beoefenen van de sport bij de ANZVB, daar waar de eigen verzekering tekort schiet, zal deze verzekering aanvullen.

Kunnen teams promoveren of degraderen

Het is de bedoeling dat we verschillende klasse gaan hanteren. In het begin van seizoen 2019/2020 zullen we inventariseren wat het niveau van de teams is en deze koppelen met elkaar. Teams kunnen dan promoveren of degraderen.

Hoeveel wedstrijden gaat een team spelen

Dat is sterk afhankelijk van het totaal aantal teams in de poule, echter streven wij ernaar dat elk team tussen de 16 en 20 wedstrijden gaat spelen.

Hoe kan ik me inschrijven?!

Heel eenvoudig! Stuur een e-mail naar inschrijven@anzvb.nl en je zal een inschrijfformulier ontvangen. Lever deze z.s.m. in zodat je verzekerd bent van een plek in de competitie.