Over Ons

ANZVB (Arnhem Nijmeegse Zaalvoetbal Bond)

Opgericht in Augustus 2020 onder de officiële naam ‘Stichting Zaalvoetbal Arnhem Nijmegen e.o.’ door Anton de Wit en Peter de Wit, twee neven met grote affiniteit met het (zaal)voetbal. Na jarenlang meegedraaid te hebben in uiteenlopende competities zijn de handen ineen geslagen om een competitie uit Wijchen over te nemen en samen te voegen met andere teams uit de regio die graag in een competitieve competitie willen spelen.

De wedstrijden worden gespeeld in verschillende sporthallen in de regio van Nijmegen en Arnhem. Zie onze Sporthallen pagina voor meer informatie.

Voor meer informatie omtrent speeldagen, inleggeld en mogelijkheden voor inschrijven: Zie onze FAQ

Secretariaat: Rogstraat 33, Grave (06-22900458)
Bank: BUNQ; Rekeningnummer: NL88 BUNQ 2046 8823 93
www.anzvb.nl en info@anzvb.nl
Kamer van Koophandel nr: 80162924
BTW Nr: NL861572828B01

Meer informatie over ons bestuur vindt u op onze bestuurspagina.

Onderstaand de verschillende onderdelen van het bestuur waarmee contact kan worden gezocht:

NOODNUMMER OP SPEELDAGEN

Als er op een speeldag problemen dreigen te ontstaan (geen scheidsrechter aanwezig, problemen met de sporthal, dubbele boeking of andere perikelen wat de normale gang van zaken in de weg staan) neem dan contact op met het volgende nummer: 06-22900458

SECRETARIAAT

Heeft u vragen omtrent reglementen, statuten, strafzaken of overige correspondentie dan kunt u contact opnemen via: secretariaat@anzvb.nl.

LEDENADMINISTRATIE

Bent u op zoek naar een team of wilt u voor het nieuwe seizoen een nieuw team inschrijven? Of voor algemene bij- en afschrijvingen en overige mutaties graag contact opnemen via: ledenadministratie@anzvb.nl.

WEDSTRIJDSECRETARIAAT

Wenst u informatie over algemene competitiezaken, doorgeven uitslagen en/of wijzigingen in het programma, dan kunt u contact opnemen via: wedstrijdsecretariaat@anzvb.nl.

SCHEIDSRECHTERSZAKEN

Bent u geïnteresseerd om te komen fluiten bij ons in de zaal of wenst u meer informatie omtrent scheidsrechters? Dan kunt u contact opnemen via: scheidsrechterszaken@anzvb.nl.

FINANCIËN

Voor financiële zaken, graag contact opnemen met onze penningmeester via: penningmeester@anzvb.nl.