Nieuws

 • Brussaard I.P.M. pakt ook beker en Algemeen beker kampioenschap!
  Brussaard I.P.M. heeft het maximale uit het seizoen gehaald door 3 prijzen te pakken! Brussaard I.P.M. wist kampioen van de 1ste klasse te worden, de beker te pakken in de competitie van Arnhem/Nijmegen en de Algemeen Bekerkampioenschap te winnen in ‘s-Hertogenbosch tegen de bekerkampioen Bayram Finsiotherapie uit de competitie van Gilze/Rijen. De ANZVB wil Brussaard… Lees meer: Brussaard I.P.M. pakt ook beker en Algemeen beker kampioenschap!
 • Kampioenen 1ste en 2de klasse bekend!
  Woensdag 14 juni zijn Brussaard I.P.M en Nijmeegs Jopie kampioen geworden in de zaalvoetbal competitie van de ANZVB Arnhem/Nijmegen!Brussaard I.P.M mocht de schaal omhoog houden in de 1ste klasse en Nijmeegs Jopie in de 2de klasse. Wij willen namens het bestuur Brussaard I.P.M. en Nijmeegs Jopie feliciteren met het behalen van hun kampioenschap!
 • Brussaard I.P.M kampioen 1ste klasse seizoen 2022/2023!
  Brussaard I.P.M. is gister zonder dat zij zelf gespeeld hebben kampioen van de 1ste klasse geworden! Door het verlies van CafĂ© Ammy’s kunnen er geen ploegen meer boven Brussaard I.P.M. uitkomen en mogen zij zichzelf kampioen van de 1ste klasse van seizoen 2022/2023 noemen!
 • Kampioenswedstrijd Brussaard I.P.M
  Op woensdag 26 april om 20:23 gaat Brussaard I.P.M. hun kampioenswedstrijd spelen tegen de Nr. 2 van de competitie Z.v.v. de Wit/The Outsiders. Brussaard I.P.M. staat op dit moment 15 punten los op de nr. 2 en is daarmee officieus kampioen. Brussaard I.P.M. heeft aan 1 punt genoeg om zich officieel kampioen te mogen gaan… Lees meer: Kampioenswedstrijd Brussaard I.P.M
 • Halve finalisten beker competitie bekend!
  De halve finalisten van de bekercompetitie zijn inmiddels bekend! De volgende ploegen hebben zich weten te plaatsen voor de halve finale! 1. Cafe Ammy’s 2. Brussaard I.P.M.3. GVV’574. Z.v.v. de Wit Wij wensen alle ploegen heel veel succes!
 • Kwart finalisten ANZVB beker bekend!
  De kwart-finalisten van de beker zijn inmiddels bekend! De volgende ploegen hebben zich weten te plaatsen voor de kwart-finale. Kiefte Gevelrenovatie Z.v.v. de WitFc. ChaVoesCafĂ© AmmysBrussaard I.P.M.Go Wahead EaglesTikkie Takkie TAGVV’57 Wij wensen de ploegen veel succes in hun kwart-finale wedstrijden!
 • 8ste finales beker van start
  Woensdag 14 december 2022 gaan we beginnen met de 8ste finales voor de beker.De wedstrijden zullen gespeeld worden op woensdag 14 en woensdag 21 december 2022.
 • 2 nieuwe teams toegevoegd aan de competitie
  We hebben 2 nieuwe teams mogen toevoegen aan onze competitie. Ann-Zorg B.V. en Bike Europe United komen onze competitie completeren. We spelen nu met 2 poules van 10 teams, een leuke variabele competitie voor alle teams. Wij wensen deze ploegen veel plezier in onze ANZVB zaalvoetbal competitie!