Drukbezochte eerste informatiebijeenkomst

1 September 2020, om vele redenen voor ons als organisatoren een bijzondere dag. Deze dag hebben we uitgekozen om een informatiebijeenkomst te houden voor alle aangesloten teams. En we hebben ons nogal in het zweet gewerkt om zoveel mogelijk voor deze datum gereed te krijgen. Dan hoop je dat alles op z’n plek valt op zo’n moment.

Terugkijkend op de avond mogen we spreken van een succes, en dan moet gezegd worden dankzij de aanwezige (contactpersonen van) teams. Want ondanks dat de informatiebijeenkomst niet verplicht was mochten we met gemak 20 personen afvinken op ons presentielijstje. In café de Brouwketel te Escharen was een grote zaal tot onze beschikking gesteld waar we dan ook meer dan genoeg mensen (in deze coronatijd) op een veilige afstand konden ontvangen.

De avond stond in het teken van, op een moderne en open manier, informatie verstrekken over onze achtergrond als organisatoren en wat we als doel hebben met z’n allen. Er is veel werk verricht op de achtergrond en het helpt als je op zo’n moment even direct contact kan hebben met de teams waar je het allemaal voor doet! We hebben tijdens de avond ook nuttige feedback mogen ontvangen waar we uiteraard mee aan de slag gaan.

De aanwezige teams hebben allemaal wedstrijdformulieren in ontvangst mogen nemen en indien al gereed spelerspasjes. Voor de teams die niet aanwezig waren geldt dat zij moeten zorgen dat deze spullen ASAP in hun bezit komt, tenminste voor hun eerste wedstrijd gespeeld wordt.

Voor de teams die graag de presentatie terug willen kijken, bij deze:

Al met al, teams bedankt en tot de eerste wedstrijd(en)!