Stichting Boukie wint eerste ANZVB Zaalvoetbaltoernooi

De dag begon regenachtig in Arnhem, maar gelukkig hadden we ervoor gekozen om het toernooi te laten plaatsvinden in de zaal. Tot op het laatste moment was het nog spannend of we alle zaken op tijd geregeld konden krijgen maar wat was dat het allemaal waard. Vanuit organisatorisch oogpunt mogen we wel zeggen dat het een geslaagd toernooi is geweest. Even was het spannend aan het begin van de dag daar enkele teams niet op kwamen dagen of op het allerlaatste moment zich hadden afgemeld. Gelukkig mocht dat de pret niet drukken.

Rond 10:30 startte dus het toernooi, iets later dan gepland dus vanwege ontbrekende teams. Maar het enthousiasme spatte er vanaf. De teams hadden er zin in, de scheidsrechters waren er klaar voor en de vrijwilligers stonden klaar om hun helpende hand uit te steken.

De poulefase ging dan ook als een speer. Voor we het wisten zat die er alweer op en mochten we ons klaarmaken voor de volgende rondes. Na de pauze is het toernooi hervat en konden de teams hun borst nat maken voor de 8ste finale. Elke voetballiefhebber kon zijn geluk niet op daar het niveau met het uur hoger werd.

Uiteindelijk via de kwart- en de halve finale belandden we bij de finale tussen Paytaht Antwerpen en Stichting Boukie. Je kon zien dat de teams een hele dag zaalvoetbal in de benen hadden zitten, maar toch bleef het niveau hoog! Na 2x 10 minuten trok Stichting Boukie aan het langste eind en mochten wij vanuit de ANZVB hun dan van harte feliciteren als winnaar van het toernooi.

Via deze weg willen wij dan ook alle teams, scheidsrechters, vrijwilligers maar ook niet te vergeten het personeel van sportaccommodatie Valkenhuizen in Arnhem voor de goede zorgen. We kijken uit naar volgend jaar!

Voor een volledig overzicht van alle wedstrijden, zie hier.